Home Button
 
IoT-huisautomatiseringsmodule en C++-applicatie voor ESP32 kippenhokbeheer met onze software - Robotica (IoT, Arduino, C++) (open sources)
Open Sources (C++ Arduino)

MyChikenDoor.ino
Secrets.h
 

Ontdek de Toekomst van Kippenhokbeheer met onze Revolutionaire Software!

Droomt u van een geautomatiseerde, slimme en veelzijdige oplossing om voor uw kostbare kippen te zorgen en tegelijkertijd uw leven te vereenvoudigen? Zoek niet verder! Onze geavanceerde software, ontworpen om een kippenhokdeurmodule aan te sturen, is het antwoord op al uw verwachtingen.

1. Geavanceerd Deurbeheer:

Geen dagelijkse rompslomp meer met het handmatig openen en sluiten van het kippenhok. Onze intelligente software regelt het voor u! Dankzij het slimme telsysteem opent en sluit de deur op basis van het aantal kippen, waarbij hun veiligheid wordt gewaarborgd en totale vrijheid wordt geboden. Bovendien ontvangt u direct meldingen als de deuren open blijven staan, niet zijn gesloten of continu gesloten zijn.

2. Respect voor het Natuurlijke Ritme:

Uw kippen verdienen een leven in harmonie met de natuur. Onze revolutionaire software synchroniseert ook de openingstijden van de deur met zonsopgang en zonsondergang. Zo volgen uw gevogelte hun natuurlijke ritme, wat hun welzijn en gezondheid ten goede komt.

3. Melding bij Voederniveau:

De gezondheid van uw kippen is grotendeels afhankelijk van een goede voeding. U hoeft niet langer handmatig de voerniveaus te controleren, onze software doet dit voor u! U ontvangt real-time meldingen wanneer de voorraden laag zijn, waardoor u er zeker van bent dat uw kippen altijd goed gevoed zijn.

4. Intuïtief en Gebruiksvriendelijk:

U hoeft niet te verdwalen in complexe menu's. Alles kan worden ingesteld met één enkele knop, wat de configuratie en het beheer ongelooflijk eenvoudig maakt. Pas de instellingen direct aan naar uw voorkeur en de behoeften van uw kippen.

5. Afstandsmonitoring:

Blijf verbonden met uw kippen, waar u ook bent! Dankzij functies voor afstandsmonitoring kunt u de status van de deur en het voerniveau in realtime controleren via uw smartphone of computer.

6. Deurbalancering:

Onze software gaat nog een stap verder door te zorgen voor de balancering van de deur. Dankzij een geavanceerd systeem opent en sluit de deur soepel, zonder risico op vastlopen, wat de veiligheid van uw kostbare kippen garandeert.

Laat het beheer van uw kippenhok geen last meer zijn. Kies voor de toekomst van pluimveehouderij door te investeren in onze revolutionaire software. Bied uw kippen het beste op het gebied van comfort, veiligheid en zorg, terwijl u tijd bespaart om u te richten op andere activiteiten die u leuk vindt.

Sluit u vandaag nog aan bij deze beweging en transformeer de manier waarop u voor uw kippen zorgt met onze geavanceerde software. De beste technologie ten dienste van uw gevederde vrienden!