<Stockbeheer & Facturatie>
     
  Commercieelbeheer software
     
 
EASY Stockbeheer en facturatie software ->->->->->->
 
     
<Ontwerp van sites>
     
  Ontwerp en realisatie van Internetsites
     
  Uw "Sleutel op de deur" site  
  Een "Low cost" site  
  "A la carte" site  
  Voorbeelden sites  
  Demo's E-commerce en Dynamisch Web  
  Tarief van de sites  
     
     
<Voorbeelden sites>
     
 

 
 
  Voordelen van een website
     
 
Een open venster op de hele wereld
De presentatie van uw bedrijf zal plots dag en nacht voor de hele wereld zichtbaar zijn. Uw site zal een gigantisch uitstalraam zijn, of beter nog, een verkoopsruimte die uw verwachtingen overstijgt.
   
In 2014, zullen 50% van alle transacties via Internet verlopen.
Alle analyses wijzenuit dat Internet steeds belangrijker wordt en weldra een verplichte ruimte zal zijn voor commerciŽle bedrijven. Hoe vroeger uw site online is, hoe vroeger u uw plaats heeft in dit mondiale netwerk.
   
Verfraai uw imago
Tegenwoordig staat het goed om uw e-mail adres op uw visitekaartje te hebben. Indien u echter het adres van uw website kan geven plaatst dat uw bedrijf in hogere gamma.
   
Verminder de tussenstappen om betere prjzen te bieden
Voor sommige bedrijven zorgen de verschillende tussenpersonen voor een verhoging van de prijzen welke daardoor minder aanlokkelijk worden. Door een product via Internet te verkopen is het mogelijk om het rechtstreeks aan de klant aan te bieden en zodoende ook scherpere prijzen te hanteren.
   
De nieuwe generatie zoekt vooral op Internet
Zoeken in de Gouden Gids en minitel wordt minder gebruikelijk bij de "jonge consumenten". Het zoeken naar een dienst of een product gebeurt vooral via Internet. Zich het verwaarlozen van deze groep is verantwoord, zeker niet daar het investeren in Internet u minder kost dan gedrukte publiciteit.
   
Het aanbieden van bijkomende online diensten.
De site laat de berekening van prijzen of kosten toe. De klant kan op die manier verschillende simulaties uitvoeren alvorens u te contacteren. Dit bespaart u tijd bij het geven van inlichtingen.
 
     
  Ik wil informatie ontvangen  
     
Uw "Sleutel op de deur" site
     
 
Het ontwerp :
Tijdens een eerste onderhoud overhandigen wij u een formulier met toelichtingen teneinde alle nodige informatie te kunnen verzamelen voor de beschrijving van uw werkzaamheden op Internet. Een programmeur maakt een analyse om uw site optimaal te realiseren. Een graficus houdt zich bezig met de opmaak en legt u een lay-out voor.
   
De realisatie :
De teksten waarin uw werkzaamheden worden beschreven worden opgemaakt in HTML-formaat (HyperText Markup Language). Uw foto's of logo's worden door ons gescand en in uw WWW (World Wide Web) pagina's ingebouwd. Vervolgens wordt een menu opgesteld en worden de pagina's, alsook eventuele links naar andere sites geÔntegreerd. Ook het aanbrengen van uw Email-adres hoort erbij, zodat de surfers (potentiŽle klanten) u kunnen bereiken. Een teller geeft u (gratis) toegang tot een verscheidenheid aan statistische gegevens aangaande de wijze waarop uw site bezocht wordt (Bijvoorbeeld : het aantal bezoeken aan uw site in functie van de dag van de week, de maand van het jaar, de dagelijkse piekuren, enz.). Configuratie van de "zoektermen" (lijst of combinatie van woorden die de "Internetsurfers" mogelijk gebruiken wanneer ze uw site opzoeken via een zoekmachine zoals Yahoo, ALTAVISTA, GOOGLE, enz.). Boeking en huren van een plaats om uw site onder te brengen bij een provider (persoon of onderneming die aansluitingen en werkruimte op het WEB ter beschikking stelt). Van zodra de site bij ons getest is, wordt hij per FTP (File Transfert Protocol) naar de provider verzonden. Indexeren van uw site via uw "zoektermen" bij de belangrijkste zoekmachines op wereldschaal. Zodoende wordt uw site toegevoegd aan de zoeklijsten van deze zoekmachines, waaronder Yahoo, ALTAVISTA, enz. Van zodra u een domeinnaam, bijvoorbeeld www.MijnOnderneming.be, gekozen hebt, dienen wij een aanvraag in bij de officiŽle instelling (DNS) die de link naar uw site moet openen.
 
     
Een "Low cost" site
     
 
Uw visitekaartje op Internet
Uitwerking van uw reclamepagina op het WEB (+/-format A4) met ťťn van uw foto's door onz gescande, en uw logo. Ook het onderbrengen bij de provider, het invoegen van de zoektermen en het indexeren bij de belangrijkste zoekmachines zijn in het aanbod begrepen.
 
     
"A la carte" site
     
 
Uw gepersonaliseerde site :
Statische pagina's: HTML-pagina's met menu, foto's, teksten, links naar andere pagina's en professioneel design. Dynamische pagina's, shopping en formulieren : ASP pagina's (Active Server Page). Dit is noodzakelijk wanneer uw site bedoeld is om informatie te verstrekken die door de gebruiker opgevraagd wordt in functie van bepaalde door hem gekozen criteria. VOORBEELDEN :
1. Op de site van een immobiliŽnagentschap vraagt de gebruiker de lijst van "villa's", "te huur", "met zwembad", "in Spanje".
De zogenaamde "dynamische" site kan alle gegevens die aan deze criteria beantwoorden uit een databank (MySql, SQL SERVER, MSAccess etc..) met alle beschikbare huurwoningen halen.
2. Uw E-Shop op Internet!
 
     
<E-commerce>
     
  Demo's E-commerce en dynamische Webpagina's
     
  ASP Programmatie  
     
 
E-commerce (Easy For You)
   
E-commerce eindgebruikers (BTOC - My Hector)
   
E-commerce voor wagens
   
E-commerce voor dealers (BTOB)