Privacy Policy Baron bv

We nemen de bescherming en privacy van de gebruikers van onze website serieus en nemen de nodige stappen om dit te waarborgen. Daarom verbinden wij ons ertoe de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens die we verzamelen te respecteren op de hieronder beschreven manier. Onze gebruikers zullen in dit Privacybeleid de persoonlijke informatie vinden die we over hen verzamelen, de doeleinden waarvoor het wordt gebruikt, de middelen om het te verzamelen, de middelen die beschikbaar zijn voor gebruikers om zich tegen de verzameling te verzetten en de maatregelen die kunnen worden genomen. veiligheidsmaatregelen genomen om hun persoonlijke informatie te beschermen.

1. INZAMELING VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS
We verzamelen geen persoonlijke informatie.

2. RECHT VAN TEGENSTRIJD EN INTREKKING
We willen u het recht bieden om u te verzetten tegen en af ??te zien van uw persoonlijke gegevens.
Onder oppositierecht wordt verstaan ??de mogelijkheid die internetgebruikers wordt geboden om te weigeren dat hun persoonlijke informatie wordt gebruikt voor bepaalde doeleinden die tijdens de verzameling worden genoemd.
Onder het herroepingsrecht wordt verstaan ??de mogelijkheid die internetgebruikers wordt geboden om te verzoeken dat hun persoonlijke gegevens niet langer verschijnen, bijvoorbeeld in een mailinglijst.
Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de eigenaren van de website en hen een bericht sturen waarin u wordt geïnformeerd over uw verzet tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor doeleinden die u niet kunt of hun uw opnameverzoek sturen. op het volgende adres:
BARON bvba
Postadres:
Steenpoel 25
1701 Itterbeek
België

3. RECHT VAN TOEGANG
We zijn toegewijd aan het erkennen van een recht op toegang en rectificatie voor degenen die informatie over hen willen raadplegen, wijzigen of verwijderen.
De uitoefening van dit recht zal gebeuren door een bericht te sturen naar de eigenaars van de website op het volgende adres:
BARON bvba
Postadres:
Steenpoel 25
1701 Itterbeek
België